Bioframe is een innovatief bedrijf, gespecialiseerd in het ontwikkelen van producten in en om het huis, gebaseerd op bio-based materialen. Doelstelling is daarbij dat we producten ontwikkelen die of gemaakt zijn uit gerecycled materiaal, of uit met harsen versterkte natuurvezels.

Daarbij kunt u denken aan tuinmeubelen, tuinhekken, diverse soorten bloembakken, constructies voor terrassen en carports, maar ook voor zonneweides. Zo hebben we tafeltennistafels ontworpen voor gebruik buiten huis als vervanger van de betonnen varianten. Ook hebben we een bio-based alternatief ontwikkeld voor lantaarnpalen in de publieke ruimte.

Al deze producten kunnen eventueel op maat gemaakt worden naar uw wensen en ontwerpen. Veelal bestaat het materiaal uit natuurvezels met de eigenschappen die beter zijn dan tropisch hardhout, zoals de Tipwood materialen.

Daarnaast hebben we een groot assortiment van profielen die los verkrijgbaar zijn. Neem gerust contact met ons op als u door bovenstaande voorbeelden zelf een idee hebt die vraag om realisatie.